Direct reserveren? Klik hier!

Zondagmiddag 27 mei wijnspijs

19 april 2018

Op zondagmiddag 27 mei organiseren wij met onze wijnleverancier Les Bulles Enchantées, voor de vijfde keer een heerlijke wijn- en spijsmiddag bij ons in het restaurant.

Deze keer ontvangen wij u op ons terras met een heerlijk glas Champagne van Eric Rodez en hierbij serveren wij een proeverij van drie voorgerechtjes. Hierna volgt een verrassingsmenu met uiteraard de producten van het aankomende lenteseizoen en de wijnen van Les Bulles Enchantées!

Arrangement en programma

- 14.00 ontvangst op terras met Champagne Eric Rodez en proeverij voorgerechten
- 14.30 welkomstwoord Les Bulles Enchantées
- 15.00 
  drie gangen verrassingsmenu* 
  drie verschillende wijnen met toelichting
- 17.30 afsluiting

all-in 69,50 per persoon 

* Met (dieet-)wensen houden wij uiteraard rekening in het verrassingsmenu, we stellen het op prijs deze bij uw aanmelding door te krijgen.

Wijnhandel Les Bulles Enchantées kenmerkt zich door hun aanbod van authentieke wijnen van familiebedrijven, die al generaties bestaan zoals Oberhofer (Pfalz), Aromas4U (Portugal), Domaine Lascamps (Rhone) en ook de biodynamische Champagnes van Eric Rodez, welke sinds kort ook door Thérèse Boer van De Librije wordt geschonken. Deze middag proeft u een typerende selectie welke aan het einde van de middag uiteraard ook besteld kunnen worden bij Les Bulles Enchantées. 

Reserveringen via

Restaurant Karakter info@restaurantkarakter.com 0107370039
of
Les Bulles Enchantées info@lesbullesenchantees.nl 0640523083


Met vriendelijke groet,

André, Pieter & Noud van Les Bulles Enchantées
en
Nathan & Pety van Restaurant Karakter
< Ga terug naar het overzicht
Proost