Direct reserveren? Klik hier!

De maand juli zit vol met culinaire traktaties!

04 juli 2016

Meest favoriete gerecht extra
Op onze Facebook kon de eerste weekend van juli worden gestemd op hét favoriete gerecht van de afgelopen 6 jaar. En we hebben een winnaar! Een overweldigende meerderheid heeft gekozen voor de makreel met pulpo in tomatenvinaigrette met avocado. Dit gerecht serveren wij heel de maand als éxtra gang bij een 3, 4, 5 of 6 gangen menu.

Feestelijke spaaractie
Met een stempelkaart kan vanaf nu worden gespaard voor een heerlijk wijnarrangement bij het diner. Wie 6 keer binnen 1 jaar komt eten bij ons, ontvangt een wijnarrangement voor 2 personen.

Likeurproeverij t.b.v. Stichting Jarige Job
Omdat verjaardagen eigenlijk áltijd een beetje speciaal horen te zijn, stellen wij een likeurproeverij samen waarvan de opbrengst naar Stichting Jarige Job gaat. De komende zes maanden serveren wij een combinatie van drie bijzondere likeuren voor 6,50 per persoon. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen, die normaal gesproken hun verjaardag niet kunnen vieren, deze belangrijkste dag van het jaar wél kunnen vieren door middel van een box vol feestspullen. In januari zullen wij de opbrengst van de likeurproeverijen bekend maken en doneren.

Op 30 juli spectaculair dessert
Om de feestmaand af te sluiten leeft de keuken zich op 30 juli nog meer dan anders uit op het dessert, dat ronduit spectaculair belooft te worden. Een goede reden om alvast te reserveren!

 
< Ga terug naar het overzicht
Proost2