Direct reserveren? Klik hier!
Vegan Saturday very last edition

Vegan Saturday Dinch 25 april - very last edition!

26 februari 2020

Op zaterdag 25 april verzorgen wij voor de laatste keer een speciale vegan only middag. Ontvangst met bubbels om 14 uur en daarna 4 gangen shared dining met de beste vegan gerechtjes van de afgelopen jaren!

Valentijnsmenu-1

Speciaal menu op Valentijnsdag

16 januari 2020

Op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, serveren wij ons speciale 6 gangen valentijnsmenu. Deze dag ontvangen wij iedereen met een glas rosé bubbels of een alcoholvrije cocktail.

Kerst-1

De kerstdagen én oudejaarsavond bij Karakter

16 oktober 2019

Dit jaar zijn wij geopend op kerstavond, beide kerstdagen én oudejaarsavond. Wij hebben voor deze dagen een speciaal menu samengesteld. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reserveer nu uw tafel!

kerst-bij-restaurant-karakter

Vegan Kerstmenu óók mogelijk

15 oktober 2019

Dit jaar zijn wij geopend op kerstavond, beide kerstdagen én oudejaarsavond. Wij hebben voor deze dagen óók een speciaal VEGAN menu samengesteld. Het is dus mogelijk om het VEGAN menu te kiezen of ons andere kerstmenu. Dit kan per persoon, dus dit hoeft niet per tafel. Wél is het fijn als wij dit bij de reservering reeds vernemen. 

1-1

Karakter's Picnic Box Sweater Weather edition

21 september 2019

Het picknick seizoen loopt nu langzaam ten einde. Uiteraard is het ook heerlijk om op een zonnige herfstdag, na een flinke wandeling in het bos of langs het strand, warm gekleed te gaan picknicken. Maar ook gewoon leuk om romantisch met zijn tweetjes op de bank te doen. Of tijdens een gezellige middag met familie of vrienden thuis. Wij leveren ook aan bedrijven vanaf zes personen, superhandig en lekker tijdens een teambuildingsmiddag of tussen vergaderingen in!