Direct reserveren? Klik hier!

Menu

Onze gerechten worden van producten gemaakt welke op dat moment verkrijgbaar zijn. Wij gebruiken hier veel biologische producten voor en producten vanuit de regio. Het gebruik van verse, biologische producten is erg afhankelijk van de grillen van de natuur, zo ook de aanvoer van verse vissen. Per dag bepalen wij, mede aan de hand van advies van onze leveranciers welke producten van optimale kwaliteit zijn om in te kopen. Van deze producten worden door ons mooie samengestelde menu’s gemaakt.

Wij bieden de onderstaande verrassingsmenu's. U kunt uzelf natuurlijk lekker laten verrassen door ons met een verrassingsmenu, maar ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en bijzonderheden houden wij uiteraard rekening. Ook vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom bij ons, wij bereiden graag een variant op het menu welke vegetarisch is. Het is fijn wanneer u dit bij de reservering reeds door wilt geven.

drie gangen 38,50

vier gangen 45,50

vijf gangen 52,50

zes gangen 59,50

Bij het diner adviseren wij om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement (ook een half wijnarrangement is mogelijk).

De heerlijkste wijnen vindt u op onze wijnkaart!

Een diner cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook, wij hebben hier speciale cadeaubonnen voor, welke wij kosteloos kunnen opsturen

 

 

menu