Direct reserveren? Klik hier!

Wijnproeverij Karakteristique

Vanaf deze nazomer bieden wij, geïnspireerd door onze Europese wijnreizen, een -voor ons- nieuwe manier van wijnproeven. Al vanaf 2 personen kan worden genoten van een ontspannen, leuke en toch informatieve wijnproeverij. Elke periode hebben wij weer een nieuwe wijnsoort welke wij centraal zetten. De focus ligt op biologische wijnen afkomstig uit kleinere wijngaarden van onze vaste leveranciers.

Wij beginnen deze nazomer met een kleine "reis" door het Moezelwijngebied, één van onze favoriete wijngebieden. Uiteraard proeven wij de Rieslingwijnen, waardoor deze streek wereldwijd befaamd is, vooral uit het gebied tussen Trier en Koblenz met zijn steile leisteen hellingen (de Beneden- en Middenmoezel). Maar wij hopen ook te verrassen met vernieuwende wijnen uit de Bovenmoezel, langs de grens met Luxemburg. 

Wijnproeverij Karakteristique
- vier soorten 14,50 per persoon
- zes soorten 21,50 per persoon

* inclusief gekoeld water en crackers
** optioneel mandje brood met roomboter, olijfolie en zeezout 3,50
*** optioneel etagère(s) gevuld met verschillende soorten kaas, dungesneden ham, fuet en olijven 9,50 p.p.

Aanvangsttijden

dinsdag, woensdag, donderdag vanaf 16:00
vrijdag en zaterdag 15:30 (tot maximaal 17:30)

De wijnproeverij is te reserveren vanaf 2 tot 60 personen, telefonisch 010 737 00 39 of per email. Uiteraard is het mogelijk en aan te raden om na de wijnproeverij te blijven voor het diner!


 

Wijnproeverij