Direct reserveren? Klik hier!
FB_IMG_1531239873696-1

#zomervakantie uitzwaai-menu vrijdag en zaterdag!

10 juli 2018

Het is bijna zomervakantie en speciaal daarom hebben wij een arrangement samengesteld voor aanstaande vrijdag en zaterdag voor alle thuisblijvers, laat-vertrekkers en uitzwaaiers. Diner op het terras bij mooi weer aanstaand weekend!!

Witte wijn

Juni = Verjaardagsmaand!!

08 juni 2018

Op 1 juli 2010 kregen wij officieel de sleutel van ons knusse pakhuis in het Westelijk Handelsterrein. Dat betekent dat wij al weer bijna 8 jaar bestaan! Ter gelegenheid hiervan hebben wij in aanloop naar 1 juli een speciaal 8 gangen proeverij menu samengesteld met onze beste gerechtjes van de afgelopen 8 jaar.

 

Proost

Zondagmiddag 27 mei wijnspijs

19 april 2018

Op zondagmiddag 27 mei organiseren wij met onze wijnleverancier Les Bulles Enchantees, voor de vijfde keer een heerlijke wijn- en spijsmiddag bij ons in het restaurant.

Deze keer ontvangen wij u op ons terras met een heerlijk glas Champagne van Eric Rodez en hierbij serveren wij een proeverij van drie voorgerechtjes. Hierna volgt een verrassingsmenu met uiteraard de producten van het aankomende lenteseizoen en de wijnen van Les Bulles Enchantees!

 

Karakter_nieuwsbrief_valentijn_foto_2

Speciaal valentijnsmenu woensdag 14 februari

14 februari 2018

Op woensdagavond 14 februari serveren wij ons vier gangen valentijnsmenu met een speciale valentijnsbubbel vooraf. Verras je geliefde met een diner op deze dag en geniet er samen van. 

Karakter_kerst_foto

De kerstdagen én oudejaarsavond bij Karakter

21 november 2017

Dit jaar zijn wij geopend op kerstavond, beide kerstdagen én oudejaarsavond. Wij hebben voor deze dagen een speciaal menu samengesteld. Reserveer nu uw tafel!