Direct reserveren? Klik hier!
website

☆ Vegan Friday - 24 augustus ☆

25 juli 2018

De laatste jaren merken we een toename van een voorkeur voor volledig plantaardige menu's bij sommige van onze gasten. Een leuke ontwikkeling en een goede uitdaging voor ons! Op 24 augustus organiseren wij voor de eerste keer een Vegan Friday om te laten proeven van Pety's Vegan kookstijl

FB_IMG_1532282021778-2

Verkoeling op onze Stadsoase

21 juli 2018

Op deze zwoele zomeravonden zoek je verkoeling buiten de drukke stadshitte. Op ons terras hangt een rustige en relaxte sfeer met af en toe een fijn briesje.  Kom smullen van de zomerse gerechten bereid door chef Naat in combinatie met een verfrissende zomerse wijn of juist een Lecker (speciaal-)biertje of een ijskoud Fris(k)je en...Chill Down!! ❤

Proost

Zondagmiddag 27 mei wijnspijs

19 april 2018

Op zondagmiddag 27 mei organiseren wij met onze wijnleverancier Les Bulles Enchantees, voor de vijfde keer een heerlijke wijn- en spijsmiddag bij ons in het restaurant.

Deze keer ontvangen wij u op ons terras met een heerlijk glas Champagne van Eric Rodez en hierbij serveren wij een proeverij van drie voorgerechtjes. Hierna volgt een verrassingsmenu met uiteraard de producten van het aankomende lenteseizoen en de wijnen van Les Bulles Enchantees!

 

Karakter_nieuwsbrief_valentijn_foto_2

Speciaal valentijnsmenu woensdag 14 februari

14 februari 2018

Op woensdagavond 14 februari serveren wij ons vier gangen valentijnsmenu met een speciale valentijnsbubbel vooraf. Verras je geliefde met een diner op deze dag en geniet er samen van. 

Karakter_kerst_foto

De kerstdagen én oudejaarsavond bij Karakter

21 november 2017

Dit jaar zijn wij geopend op kerstavond, beide kerstdagen én oudejaarsavond. Wij hebben voor deze dagen een speciaal menu samengesteld. Reserveer nu uw tafel!