Direct reserveren? Klik hier!
Proost

Zondagmiddag 27 mei wijnspijs, bent u er ook bij?

19 april 2018

Op zondagmiddag 27 mei organiseren wij met onze wijnleverancier Les Bulles Enchantees, voor de vijfde keer een heerlijke wijn- en spijsmiddag bij ons in het restaurant.

Deze keer ontvangen wij u op ons terras met een heerlijk glas Champagne van Eric Rodez en hierbij serveren wij een proeverij van drie voorgerechtjes. Hierna volgt een verrassingsmenu met uiteraard de producten van het aankomende lenteseizoen en de wijnen van Les Bulles Enchantees!

 

Karakter_nieuwsbrief_valentijn_foto_2

Speciaal valentijnsmenu woensdag 14 februari

14 februari 2018

Op woensdagavond 14 februari serveren wij ons vier gangen valentijnsmenu met een speciale valentijnsbubbel vooraf. Verras je geliefde met een diner op deze dag en geniet er samen van. 

Karakter_kerst_foto

De kerstdagen én oudejaarsavond bij Karakter

21 november 2017

Dit jaar zijn wij geopend op kerstavond, beide kerstdagen én oudejaarsavond. Wij hebben voor deze dagen een speciaal menu samengesteld. Reserveer nu uw tafel!

Restaurant-Karakter-LBE

Wijn en Wild zondagmiddag 19 november

30 oktober 2017

Voor de vierde keer organiseren wij met onze wijnleverancier Les Bulles Enchantees een wijnmiddag. Speciaal voor deze middag bereiden wij ditmaal een geheel wildmenu voor. Uiteraard gecombineerd met de heerlijke en bijzondere wijnen van Les Bulles Enchantees!

20170818_173952-1

Wijnproeverij Karakteristique

19 augustus 2017

Vanaf nu bieden wij, geïnspireerd door onze Europese wijnreizen, een nieuwe manier van wijnproeven. We starten met het thema Moezel, één van onze favoriete wijngebieden.